Hometrainers

Bijzonder in onze collectie is ons aanbod in hometrainers. Ons fitnessapparatuur is speciaal ontwikkeld om uw lichamelijke conditie op een veilige, comfortabele en efficiënte manier te bevorderen.

Het assortiment fitnessapparatuur is uitgebreid: fietsen, sprintbike, crosstrainers, steppers, roeiers, massageapparaten en loopbanden. Deze apparatuur is speciaal gemaakt voor training in eigen huis. Door de compacte vormgeving is het namelijk ideaal voor kleine ruimtes.
Op alle fitnessproducten geven we twee tot tien jaar garantie.

We voeren het professioneel merk "Flow Fitness". Dit is een zeer goede trainer voor "huis-tuin-en-keuken" gebruik.

Omdat ons assortiment zo goed is zijn we "FULL FLOW FITNESS" dealer geworden. Dit betekent dat we naast de normale collectie ook de ECO-line in huis hebben.

Tevens hebben we ROLLATORS van Roll'nGo !

Huren met recht op koop
Uniek in ons aanbod is de mogelijkheid tot huren met recht op koop. Het voordeel: u kunt een apparaat rustig uitproberen zonder dat u veel geld kwijt bent.
Een apparaat is al te huur vanaf €25,- per maand. Besluit u over te gaan tot koop, dan wordt het bedrag wat u reeds aan huur heeft betaald afgetrokken van het aankoopbedrag (max. 6 mnd.).

 

 Klik hier voor de gehele collectie van Flow Fitness

We hebben altijd aanbiedingen in de winkel staan.

Kom gerust even langs om de verschillen te zien en te voelen.

Wat is fitness?

Fitness is een verzamelnaam voor de activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere algehele conditie komt, en is grofweg te splitsen in twee categorieën: cardiotraining en krachttraining.

Cardiotraining

Cardiotraining is de training van het hart- en vaatstelsel, oftewel, het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Het verbeteren van de conditie hangt nauw samen met het verbeteren van lenigheid, snelheid en coördinatie. Cardiotraining doe je op cardioapparatuur, zoals de loopband, crosstrainer, fitnessbike, roeimachine, etc.

Krachttraining

Krachttraining is het trainen van de spieren, waardoor de spiermassa groeit. Denk hierbij niet direct aan bodybuilding, want dat is een extreme vorm van krachttraining. De krachttraining in een fitnessclub is simpelweg op te delen in twee categorieën: het “boller” maken van de spieren (een vol, “opgepompt” resultaat) en het “langer” maken van de spieren (spieraftekening zonder overdreven “bolling” van de spieren).Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  08.30-12.15 13.15-18.00
Woensdag:  08.30-12.15 13.15-18.00
Donderdag:  08.30-12.15 13.15-18.00
Vrijdag:  08.30-12.15 13.15-20.00
Zaterdag:  08.30-17.00
Zondag:  gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering